محققان در ژاپن کشف کردند ویروس کرونا می تواند تا 9 ساعت بر روی پوست انسان زنده بماند ، این یافته آنها دلیل دیگری بر این است که شستن منظم دست می تواند باعث پیشگیری از گسترش ویروس شود.
دانشمندان دانشگاه پزشکی استان کیوتو زمان زنده ماندن ویروسهای کرونا و آنفلوانزای A (آنفلوانزا) را با یکدیگر مقایسه کردند.
برای به خطر نیانداختن زندگی افراد، نمونه هایی از ویروس کرونا و ویروس آنفلوانزا را روی پوست جمع آوری شده از اجسادی که از مرگ آنها بیش از یک روز نگذشته بود، قرار دادند.
آنها دریافتند ویروس کرونا 9.04 ساعت و آنفلوانزای نوع آ 1.82 ساعت بر روی پوست زنده مانده است.
بقای 9 ساعته کرونا بر روی پوست انسان ممکن است خطر انتقال این ویروس از طریق تماس را در مقایسه با آنفلوانزای A افزایش دهد. لذا این امر میتواند همه گیری را تسریع کند. بنابراین بهداشت مناسب دست برای جلوگیری از شیوع عفونت کرونا مهم است.
محققان همچنین نمونه ها را جهت شبیه سازی عطسه یا سرفه با مخاط مخلوط کردند. نتایج حاکی از این است که کرونا 11.09 ساعت و آنفلوانزای 1.69 ساعت به بقای خود ادامه دادند. مخاط از سه نفر مبتلا به عفونت حاد دستگاه تنفس فوقانی به دست آمد.
این مطالعه می گوید ، ویروس COVID-19 و ویروس آنفلوانزای A طی 15 ثانیه پس از استفاده از تماس با الکل “کاملاً غیرفعال” شده اند.
محققان گفتند ، یکی از محدودیتهای این مطالعه این است که فقط از یک نوع سویه ویروس کرونا و یک نوع سویه آنفلوانزا استفاده شده است.
مشخص شده است که ویروس کرونا بر روی سطوح غیرزنده به مدت بیشتری زنده میماند.
در ماه مارس ، انستیتوی ملی سلامت مطالعه ای را منتشر کرد که می گوید ویروس کرونا می تواند روی مس ، تا چهار ساعت ، روی کارتن مقوایی تا 24 ساعت و فولاد ضد زنگ تا 72 ساعت دوام داشته باشد. همچنین این ویروس می تواند تا حدود سه ساعت در هوا زنده بماند.
منبع : وب سایت وب ام دی