کارگران فروشگاه های مواد غذایی در معرض خطر بیشتر کرونا و بدون داشتن علائم

کارگران فروشگاه های مواد غذایی در معرض کرونا

مطالعه ای جدید حاکی از این است که کارگران فروشگاه های مواد غذایی احتمالاً بیشتر در معرض خطر ابتلا به عفونت کرونا هستند. علاوه بر این ، به دلیل اینکه درصد بالایی از آنها هیچ علائم بالینی ندارند هنگامی که آلوده شوند ، می توانند به منشا انتشار کرونا تبدیل شوند.

برای این مطالعه ، دانشمندان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد نتایج آزمایش کارگران را در یک فروشگاه مواد غذایی در بوستون مطالعه کردند. از هر پنج کارگر (20٪) یک نفر آزمایش کرونا مثبت داشت و سه چهارم مبتلایان به ویروس هیچ علائمی نداشتند.

محققان گفتند که این کارگران می توانند مخزن مهم انتشار عفونت باشند. محققان توضیح دادند: “هنگامی که کارگران کرونا آلوده شوند ، ممکن است به یک منبع انتقال قابل توجه بیماری  برای جامعه ای که در آن کار می کنند تبدیل شوند.”

درصد افراد آلوده بسیار بیشتر از شیوع ویروس در جامعه محلی بود که در آن زمان 0.9 تا 1.3 درصد بود. یافته ها نشان داد که کارگران خواربارفروشی که مستقیما با مشتری روبرو هستند ، پنج برابر بیشتر در معرض نتیجه مثبت آزمایش کرونا قرار داشتند.

کارگران خواربارفروشی به عنوان بخشی از سیاست آزمایش اجباری در بوستون ، آزمایش ویروس کرونا را انجام دادند.

کارگران به سوالات مربوط به علائم و مواجهه با عفونت نیز پاسخ دادند. آنها پرسشنامه های مفصلی در مورد سبک زندگی ، سابقه پزشکی و استخدامی ، الگوی کار ، نقش در فروشگاه ، رفت و آمد به محل کار و اقدامات محافظتی که قادر به انجام آن در برابر عفونت در محل کار بودند ، تکمیل کردند . بیشتر آنها به پرسشنامه هایی نیز پاسخ دادند که بر روی اضطراب و افسردگی آنها تمرکز داشت.

  آیا کورتونهای خوراکی در درمان آسم می توانند منجر به پوکی استخوان شوند؟

محققان هشدار دادند که این مطالعه کوچک و مختص یک مکان بود.

از هر 99 کارمندی که سوالات مربوط به بهداشت روان را تکمیل کرده اند ، تقریباً یک نفر گزارش کرده است که حداقل احساس اضطراب خفیف دارد. حدود نیمی از پاسخ دهندگان قادر به رعایت مداوم فاصله اجتماعی در محل کار نبودند. کسانی که توانستند رعایت کنند ، اضطراب کمتری را تحمل میکردند. 

منبع: وب سایت webmd.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.