فقط 2 هفته تا شروع سه ماهه دوم فرصت دارید . این زمانی است که بسیاری از زنان شروع به “درخشش” می کنند(براق شدن سطح پوست) و با ته نشین شدن هورمون هایشان، انرژی خود را باز می یابند.
در حال حاضر طیف وسیعی از آزمایش ها به شما پیشنهاد می شود که خون، ادرار و فشار خون شما را بررسی می کند. این آزمایشها فرصتی برای بررسی سلامت شما و کودکتان فراهم میکند.
فهرست مطالب
شما در هفته یازدهم بارداری
همانطور که شکم شما کمی شروع به برآمدگی می کند، عضلات و رباط های شما کشیده می شوند و این امر می تواند باعث ایجاد درد در اطراف شکم شما شود. اگر خیلی درد دارید، در اسرع وقت به ماما یا پزشک خود مراجعه کنید.
اکنون بدن شما 50 درصد بیشتر از حد معمول خون پمپاژ می کند. خون، رحم شما را تغذیه می کند، اما همچنین می تواند باعث احساس گرما، عرق کردن و سرگیجه شود. این روشی است که کودک شما به شما می گوید استراحت کنید.
کودک شما قبلاً با کیسه زرده تغذیه شده است، اما عضو جدیدی به نام جفت در شرف استقرار است. جفت کودک را تغذیه می کند و مواد زائد را دفع می کند. در حالی که انتقال وظیفه از کیسه زرده به جفت اتفاق می افتد، هورمون های درگیر می توانند شما را خسته و احساسی کنند.
علائم اولیه بارداری در هفته یازدهم
ممکن است در هفته یازدهم بارداری خیلی احساس خستگی کنید، اما ورزش های ملایم مانند پیاده روی می تواند به شما کمک کند احساس بهتری داشته باشید.
علائم اولیه بارداری شما نیز می تواند شامل موارد زیر باشد:
- درد در اطراف برآمدگی شکم
- حالت تهوع
- نوسانات خلقی
- طعم فلزی در دهان
- سینه های دردناک
- سوء هاضمه و سوزش سر دل
- سردرد
- سرگیجه
- دوست داشتن و دوست نداشتن های جدید برای غذا و نوشیدنی
- افزایش حس بویایی
- ترشح شیری سفید رنگ بارداری از واژن
- لکه بینی خفیف (در صورت خونریزی در بارداری به پزشک مراجعه کنید)
- گرفتگی، کمی شبیه دردهای پریود
- پوست تیره روی صورت یا لکه های قهوه ای – این حالت به عنوان کلواسما یا “ماسک بارداری” شناخته می شود.
- پوست چرب تر و لکه دار
- موهای ضخیم تر و براق تر
- نفخ و احساس نفخ
نوزاد شما در هفته یازدهم بارداری
در هفته یازدهم بارداری، نوزاد یا جنین شما از سر تا پا حدود 41 میلی متر طول دارد که به اندازه یک انجیر است. سر هنوز بزرگ است، اما بدن به سرعت در حال رشد است. انگشتان دست و پا از هم جدا می شوند. ناخن های کوچک و گوش های مینیاتوری وجود دارد. اگرچه کودک شما در داخل رحم شما لگد می زند، شما احتمالاً تا چند هفته چیزی احساس نخواهید کرد.
هفته چهارم بارداری: شما و نوزادتان
هفته پنجم بارداری: شما و نوزادتان
هفته ششم بارداری: شما و نوزادتان
هفته هفتم بارداری: شما و نوزادتان
هفته هشتم بارداری: شما و نوزادتان
هفته نهم بارداری: شما و نوزادتان
هفته دهم بارداری: شما و نوزادتان
هفته یازدهم بارداری: شما و نوزادتان